Numerologische mandala

Deze numerologische mandala is gemaakt op geboortedatum 30-11-1980. Vanuit het midden gelezen;

Het zielsgetal/geboortegetal; 3, staat voor creativiteit, de kleur hierbij is geel;

De rode cirkel, de nul; niet helemaal rond;het leven is namelijk ook niet glad; er zijn bij iedereen ups en downs

Het karmagetal is 11; een meestergetal; het versterkt de voorafgaande getallen; het versterkt een talent en geeft moed en kracht; de kleur die hierbij hoort is een pasteltint en zilver; beide hier gebruikt.

Het lotsbestemmingsgetal ( de som van alle getallen, vereenvoudigd tot een getal) is vijf; gemaakt als een pentagram

Ook het koersgetal is hierbij ook vijf; daarom een omgekeerd pentagram; waarbij de 10-ster ontstaat;

De vijf staat voor vrijheid en communicatie; immers ook het keelchakra; je uit mogen spreken en je uit kunnen spreken; het vraagt om veel persoonlijke vrijheid en pure energie. Genieten van het leven met alle vijf de zintuigen!

De energie van de vijf is explosief en excentrisch!

Het geschenkgetal; de som van de laatste twee cijfers van het geboortejaar; 8; Tussen de punten van de vijfsterren; 8 vlinders; wel in de kleur die past bij de 8, het pioenrood/roze

Ook tussen de punten aan beide kanten het vuur; het element bij het dierenriemteken Boogschutter; het geeft hierbij de kwaliteit van het intuitieve denken;

De mandala is afgewerkt met een turquoise rand; de zielekleur; hierbij nog extra beschermd door een gouden randje, welke door mij persoonlijk is gemaakt voor deze dame met een “gouden randje”.

Een numerologische mandala wordt heel persoonlijk getekend, bijna intuitief; ik probeer hierbij af te stemmen/in te voelen hoe de energie van deze persoon zich laat zien. Uiteraard natuurlijk ook aan de hand van de getallen.

 

Geef een reactie